Giresun Belediye Başkanı Köse Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

AnasayfaManşet

Giresun Belediye Başkanı Köse Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Kahvaltıda Buluştu

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Batlama Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaflarla kahvaltı programında bir araya gelerek yerel ekonominin önemini vurguladı ve esnafın sorunlarını dinledi.

giresun (3)Yoğun İlgi ve Destek

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, vatandaşların içinde olmaya devam ediyor ve son olarak Batlama Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Kahvaltı programında gerçekleşen buluşmada Başkan Köse, esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı ve çiçeklerle selamlandı.

giresun (10)Sorunları Dinleyip Çözüm Yolları Aranıyor

Başkan Köse, ziyaretinde sanayi esnafının karşılaştığı sorunları dinleyerek çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Günlük işlerini yerinde gözlemleyip esnafın taleplerini direkt olarak dinleyen Köse, sanayi esnafının yerel ekonominin can damarı olduğunu vurguladı.

giresun (6)Destek Sözü

Başkan Fuat Köse, sanayi esnafının şehrin ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirterek, belediye olarak sanayi sitelerinin ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Köse, “Esnafımızın üretkenliği ve alın teriyle kazandığı emek bizim için çok değerli. Onların sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmek, belediye olarak önceliklerimizden biri.” dedi.

giresun (9)Memnuniyet Duygusu

Esnaflar, Başkan Köse’nin ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek, kendilerine sağladığı sohbet ve talep iletimi fırsatı için teşekkür ettiler. Köse’nin sanayi esnafıyla doğrudan temas halinde olmasının kendileri için çok anlamlı olduğunu belirttiler.