Giresun Bektaş Yaylası’nda Trajik Ölüm

AnasayfaYerel Haber

Giresun Bektaş Yaylası’nda Trajik Ölüm

Giresun'un Dereli ilçesindeki Bektaş Yaylası'ndaki evinde ölü bulunan mali müşavir Ahmet Durmuş’un ölümü çevresinde derin üzüntü yarattı.

Paylaş

 

Giresun’un Dereli ilçesinde bulunan Bektaş Yaylası’nda bir trajedi yaşandı. Giresunlu mali müşavir Ahmet Durmuş, bir süre dinlenmek üzere gittiği Söğütönü Obası’ndaki evinde ölü bulundu.

Yakınları Jandarmaya Başvurdu

Yakınları, Durmuş’tan haber alamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri, Ahmet Durmuş’u yerde hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Durmuş’un hayatını kaybettiği belirlendi. Kesin ölüm sebebi, Dereli Devlet Hastanesi’nde yapılacak olan otopsi sonrasında açıklanacak.

Ahmet Durmuş, Giresun’da uzun yıllardır muhasebecilik yapıyordu ve çevresi tarafından sevilen bir isimdi. Onun ani ölümü, ailesi ve dostları arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Yarın Defnedilecek

Ahmet Durmuş’un cenazesi, yarın Hacı Miktat Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazıyla Batlama Cami Yanı mevkindeki aile mezarlığına defnedilecek.