Galatasaray, Almanya’nın Yıldızı Eren Dinkçi İçin Hamle Yapıyor!

AnasayfaManşet

Galatasaray, Almanya’nın Yıldızı Eren Dinkçi İçin Hamle Yapıyor!

Galatasaray, transfer çalışmaları çerçevesinde Almanya'nın Heidenheim takımında parlayan genç yıldız Eren Dinkçi'yi kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Bundesliga devlerinin de ilgisini çeken 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Paylaş

Galatasaray’ın transfer çalışmaları kapsamında Almanya’nın Heidenheim takımında gösterdiği performansla dikkat çeken 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Eren Dinkçi’yi kadrosuna katmak için adımlar attığı belirtiliyor. Dinkçi, Almanya Bundesliga ekiplerinin de dikkatini çekmiş durumda. Özellikle Leipzig, Dortmund ve Leverkusen gibi önemli kulüplerin radarında olduğu ifade ediliyor.

Bu sezon Heidenheim formasıyla 26 maçta 9 gol atıp 4 asist yaparak performansıyla adından söz ettiren genç oyuncu, yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Galatasaray’ın, bu genç yeteneği kadrosuna katma konusundaki kararlılığı, transfer sürecinin gelişimi açısından önem taşıyor. Eren Dinkçi’nin kariyerindeki bu potansiyel adım, hem Türk futbolu hem de oyuncunun kendi kariyeri açısından heyecan verici bir gelişme olabilir.