GAİN’in Yeni Dizisi Dengeler Biri Olmaktan Muhteşem Gala!

AnasayfaYaşam

GAİN’in Yeni Dizisi Dengeler Biri Olmaktan Muhteşem Gala!

GAİN'in merakla beklenen yeni dizisi "Dengeler: Biri Olmak", Karaköy Frankhan'da düzenlenen görkemli bir gala ile tanıtıldı. Başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan ve diğer ünlü isimlerin katıldığı galada, dizi ekibi izleyicilerle buluştu.

Paylaş

GAİN’in heyecanla beklenen yeni dizisi “Dengeler: Biri Olmak”ın galası, Karaköy’deki Frankhan mekanında yapıldı. Geniş bir davetli katılımıyla gerçekleşen gala, dizi ekibinin yanı sıra Belçim Bilgin, Caner Cindoruk gibi pek çok ünlü ismi ağırladı. Dizi, 19 Nisan’da GAİN platformunda izleyiciyle buluşacak.

“Dengeler: Biri Olmak”, toplum baskısı altında kendi hayallerine ulaşamayan genç bir Türk’ün hikayesini anlatıyor. Başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan, karakteri Ferit Kamacı üzerinden suç, şiddet ve intikam dolu bir dünyanın içine sürüklenişini canlandırıyor. Ceyhan, ekibin sıkı çalışmasını ve ortaya çıkan sonucu övgüyle anlatırken, diziye olan inancını ve izleyicilerin beğenisini kazanacağını dile getirdi.

Senarist Sarp Kalfaoğlu ve yönetmen Süleyman Mert Özdemir’in iş birliğiyle hazırlanan “Dengeler: Biri Olmak”, aksiyon sahneleriyle de dikkat çekiyor. Gala gecesinde ilk bölümün izlenmesiyle seyirciler, dizinin çarpıcı sahnelerine tanıklık etti.

Bu yapımda Cihangir Ceyhan’a, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, ve Savaş Satış gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor. 8 bölümden oluşan “Dengeler: Biri Olmak”, izleyicilere yeni bir soluk ve derin bir hikaye vaat ediyor.