Fuat Köse’den İstanbul Ziyareti

AnasayfaGündem

Fuat Köse’den İstanbul Ziyareti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul’da çeşitli temaslarda bulundu. İBB yetkilileri ile görüşen Köse, gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İstanbul’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Başkan Köse, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde önemli isimlerle bir araya geldi.

İBB Ziyaretleri ve Görüşmeler

Başkan Köse, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ziyareti kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Tonguç Çoban, Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Mutlu, Güvenlik Müdürü Salim Ertan Kısacık, Destek Hizmetleri Amiri Efecan Özcan, İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, Belediye Meclis Üyesi İbrahim Karaman, Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama, İSKİ Koordinatörü İlyas Şahin ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ile görüştü.

Görüş Alışverişi ve Teşekkürler

Başkan Köse, ziyaret ettiği kişilerle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu ve önemli bilgiler aldı. Kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlik için teşekkürlerini iletti.

Heyette Kimler Vardı?

Başkan Fuat Köse’ye, ziyaretlerde CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek, CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş ve Eynesil CHP İlçe Başkanı Erhan Cebeci eşlik etti.

Fuat Köse Fuat Köse