Fuat Köse: “Kimseye verilmiş sözümüz yok”

AnasayfaGündem

Fuat Köse: “Kimseye verilmiş sözümüz yok”

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, samimiyet ve dürüstlükten ödün vermeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kimseye vaatlerde bulunmadan, sadece halka hizmet etme sözü veren Köse, belediyeyi yeniden halkla bütünleşerek yönetmeye hazırlanıyor.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, seçim sürecinde kimseye vaat veya söz vermediğini açıkladı. Köse, yeni bir dönemin başlayacağını ve belediye makamlarının halka ait olduğunu vurguladı.

Fuat Köse: Kimseye Verilmiş Sözümüz Yok

Fuat Köse: Kimseye Verilmiş Sözümüz Yok

Köse, yaptığı açıklamada, “Giresun Belediyesindeki makamlar halkın makamlarıdır. Bizler makam sevdalısı değil, hizmet sevdalısı olarak yola çıktık. Kavgadan, gürültüden ve şaibelerden uzak bir belediye en büyük hedefimizdir. İşlevselliğini kaybetmiş, hizmet edemez hale gelmiş bir yapıyı yeniden ayağa kaldıracağız. Halkımızın dertleriyle dertlenecek, sevinçlerine ortak olacağız. Sadece milletin hizmetkârı olarak üzerimizde taşıyacağımız bu yükün sorumluluğunun bilinciyle, bu görevlere el birliği ve güç birliği ile geliyoruz.” şeklinde konuştu.

Aylardır sahada Giresun halkının taleplerini dinlediklerini belirten Köse, Giresun’un 31 Mart’a gün saydığını ifade etti ve “Her zaman söylediğim gibi, Giresun Belediyesini halkımızla birlikte yöneteceğiz.” dedi.