Fuat Köse: Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacağız

AnasayfaGündem

Fuat Köse: Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacağız

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, hafta sonu ekipleri denetledi ve Debboy mevkii Çınarlar Mahallesi'nde çalışmaların hızlandığını belirtti.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, hafta sonu da çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerini ziyaret etti. Başkan Köse, şehrin önemli noktalarından biri olan Debboy mevkii Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’taki sorunların çözümü için harekete geçti.

Debboy Mevkii’nde Çalışmalar Başladı

Giresun Belediyesi, Başkan Köse’nin talimatlarıyla Debboy mevkii Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta alt ve üstyapı çalışmaları başlattı. Yıllardır hizmet alamayan sokakta, belediye ekipleri hızlı bir şekilde çalışarak sokağı vatandaşların hizmetine sundu.

Yol Yenileme Çalışmaları

Giresun Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getirirken, mahalle ve sokaklarda da yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Son olarak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü, Çınarlar Mahallesi Tepe Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına başladı. Mevcut yolun sökümünü gerçekleştiren ekipler, altyapıyı güçlendirdi ve kilit parke ile yolu yeniden kullanıma açtı.

Başkan Köse’den Yerinde Denetim

Hafta sonu dahil çalışmalara devam eden ekipleri ziyaret eden Başkan Fuat Köse, “Kentimiz bizim gözbebeğimiz. Nerede ne problem var biliyoruz. Tek tek gidiyor, sorunların çözümü noktasında gereken hizmeti halkımıza vermeye çalışıyoruz. Kimse merak etmesin. Hep birlikte çok güzel hizmetlere imza atacağız.” dedi.