Fenerbahçe Trabzon Derbisi Bugün

AnasayfaSpor

Fenerbahçe Trabzon Derbisi Bugün

Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Zirve yarışındaki kritik mücadele Trabzon Park'ta saat 20.30'da başlayacak ve Halil Umut Meler'in yönetiminde olacak. Sarı-lacivertliler, ligdeki mücadelesini ve Avrupa'daki başarılı performansını Trabzonspor karşısında sürdürmeyi hedefliyor.

Paylaş

Süper Lig’in 30. haftasında, Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. Trabzon Park’ta gerçekleşecek olan karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak ve maçın hakemi Halil Umut Meler olacak.

Zirve yarışını sıkı sıkıya takip eden ve son dört lig maçından zaferle ayrılan Fenerbahçe, aynı zamanda UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde de başarı grafiğini yükselterek çeyrek finale adını yazdırdı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında da galibiyet serisini sürdürmeyi ve zirve yarışında puan kaybı yaşamamayı hedefliyor.

İsmail Kartal’ın çalıştırdığı Fenerbahçe, haftaya Galatasaray’ın iki puan gerisinde, ikinci sırada başlıyor. Öte yandan, Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’leri de futbolseverlerin merak konusu.