Fenerbahçe Samsunspor’u ağırlıyor

AnasayfaSpor

Fenerbahçe Samsunspor’u ağırlıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında saat 16.00'da Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

Paylaş

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Yılport Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, bugün saat 16.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, son dönemdeki performansıyla dikkat çekiyor. Son üç maçından galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, bu maçlarda toplam 13 gol atarken, kendi kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Takım, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde haftaya 53 puanla lider girdi. İlk yarıda Samsun’da oynanan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

Fenerbahçe, bu maçta bazı oyuncularından yoksun olacak. Afrika Kupası’nda yer alan Bright Osayi-Samuel ve Alexander Djiku ile sakatlıkları bulunan Luan Peres, Miha Zajc ve Miguel Crespo maç kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca sakatlığını atlatan ancak henüz tam formda olmayan Rodrigo Becao da kadroda bulunmayacak. Yeni transfer Rade Krunic ise Süper Lig’deki ilk maçına çıkacak.

Öte yandan Samsunspor, Süper Lig’de 21 puanla 15. sırada yer alıyor. Takımda, Afrika Kupası’nda bulunan Nanu, Schindler ve Ntcham’ın yanı sıra kart cezalısı Dimata ve sakatlığı bulunan Van Drongelen bu maçta forma giyemeyecek.