Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Mazbatasını Aldı

AnasayfaManşet

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Mazbatasını Aldı

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, göreve yeniden seçilmesinin ardından düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende, Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Oğuz Özer, Kibar'a mazbatasını takdim etti. Kibar, Fatsa için samimi ve özverili bir belediyecilik anlayışıyla hizmete devam edeceklerini vurguladı.

Paylaş

Fatsa Belediye Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Etem Kibar, görevine resmen başlamak üzere mazbatasını aldı. Fatsa Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen mazbata töreninde, Adalet Komisyonu Başkanı Erdem Oğuz Özer, Kibar’a mazbatasını takdim etti.

Törende konuşan Kibar, Fatsa’da gerçekleştirilen seçim yarışının şehre yakışır bir nitelikte olduğunu belirterek, bu yarışın asıl kazananının Fatsa halkı olduğunu ifade etti. Geçmiş dönemdeki görev süresi boyunca samimiyetin her zaman ön planda tutulduğunu vurgulayan Kibar, yeni dönemde de Fatsa için önemli kamu yatırımlarının hayata geçirileceğini ve belediyecilik anlayışında Türkiye’ye model olacak gelişmelerin yaşanacağını dile getirdi.

Kibar, ekonomik planlamayla önümüzdeki on yılın hizmet kaynaklarının hazırlandığını belirterek, Fatsa’ya hizmet etme noktasındaki kararlılığını ve şehrin gelişimine olan katkısını vurguladı. Yeniden seçilmesi, Fatsa’da halkın kendisine olan güvenini ve belediye yönetiminden memnuniyetini gösteriyor. Kibar’ın liderliğinde Fatsa’nın, belediyecilik anlamında önemli gelişmeler kaydetmesi bekleniyor.