Eyüpsultan’da Film Gibi Silahlı Çatışma

AnasayfaGündem

Eyüpsultan’da Film Gibi Silahlı Çatışma

İstanbul Eyüpsultan'da, bir akaryakıt istasyonunda iki grup arasında çıkan silahlı çatışma güvenlik kamerasına yansıdı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Paylaş

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde, Cumartesi günü saat 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi, Silahtarağa Caddesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda gergin anlar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 4 kişilik bir grup otomobille istasyona geldi. Araçtan üç kişi indiği sırada, caddeden geçmekte olan bir motosikletteki iki şüpheli, indikleri anda gruba silahla ateş açtı.

Silahlı saldırıya maruz kalan şahıslar, ateşe karşılık verince iki grup arasında çatışma çıktı. Çatışma esnasında çıkan kurşunlardan biri, istasyonun yanında bulunan bir kafenin camına isabet etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, otomobildeki şahısların, motosikletli saldırganlardan kaçarak karşılık verdikleri görülüyor.

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hızla sevk edilen polis ekipleri, çatışma yerinde incelemelerde bulundu. Saldırganların kimliklerini belirlemek ve yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Şu ana kadar herhangi bir ölüm ya da yaralanma raporu olmadığı belirtilirken, polis olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor. Çatışmanın neden çıktığı ve faillerin kimliği konusunda soruşturma sürdürülüyor. Öte yandan, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı.