Espiye Belediyesi’nden Şenlik Daveti!

AnasayfaYerel Haber

Espiye Belediyesi’nden Şenlik Daveti!

Espiye'de geleneksel Karaovacık Yaylası Otçugöçü Şenliği 12-13 Temmuz'da kapılarını açıyor. Yerel sanatçılar ve geleneksel etkinliklerle dolu şenliğe tüm halk davetlidir.

Paylaş

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, geleneksel Karaovacık Yaylası Otçugöçü Şenliği’nin bu yıl 12-13 Temmuz tarihlerinde büyük bir coşkuyla kutlanacağını duyurdu. Karadere, tüm Espiye halkını şenliğe davet ederek, kültür ve geleneklerin yaşatılacağı bu özel etkinlikte bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.

Şenlikte Neler Olacak?

Karaovacık Yaylası şenlik alanında düzenlenecek etkinlikte, yerel sanatçıların performansları ve çeşitli geleneksel etkinlikler yer alacak. Şenlik, yöre halkının bir araya gelerek kültürel değerlerini yaşatması ve gelecek nesillere aktarması için önemli bir fırsat sunuyor.

Başkan Karadere’den Çağrı

Başkan Karadere, “12-13 Temmuz’da kıymetli sanatçılarımız ve geleneksel etkinliklerimizle Karaovacık Yaylası şenlik alanında buluşuyoruz. Sizleri, kültürümüzü ve geleneklerimizi en güzel şekilde yaşatacağımız bu özel iki günde aramızda görmekten mutluluk duyarım” diyerek tüm halkı şenliğe davet etti.