Ekrem İmamoğlu’ndan Çaykara’ya Tebrik

AnasayfaGündem

Ekrem İmamoğlu’ndan Çaykara’ya Tebrik

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’yı tebrik etti. Genç belediye başkanlarının enerjisi ve yenilikçi projeleriyle Türkiye siyasetine yeni bir yön vereceğine inandığını belirtti.

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara’yı makamında ziyaret etti ve seçim başarısından dolayı tebriklerini iletti. İmamoğlu, genç belediye başkanlarının enerjisi ve nesil bakış açısının Türkiye siyasetine yeni bir yön çizeceğine inandığını belirtti.

Genç Başkanların Özel Sorumluluğu

İmamoğlu, İstanbul’daki genç belediye başkanlarının farklı sorumluluk ve misyonları olduğunu vurguladı. “İstanbul’da bu dönem, ilk defa bu kadar genç arkadaşımızın görev aldığı bir süreç yaşıyoruz. Geçmiş dönemlerde bu kadar genç belediye başkanının görev aldığı bir dönem olmamış olabilir,” dedi.

Genç belediye başkanlarının yenilikçi projelerle yerel yönetimde fark yaratacağına inandığını söyleyen İmamoğlu, “Utku Caner Çaykara ve diğer genç arkadaşlarımız, yenilikçi projelerle belde ve ilçelerine katkı sunarak, ‘Biz daha iyi yönetebiliriz’ mesajını güçlü bir şekilde verecekler. Genç başkanların performansının iyi olması konusunda kendimi de sorumlu hissediyorum,” dedi.

İBB ile İş Birliği ve Başarı Dileği

Çaykara ve ekibine başarılar dileyen İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde güçlü projelere imza atmak istediklerini belirtti. “Avcılar’ın, en başarılı 5 yılını yaşamasını diliyorum,” dedi.

Üniversite yıllarını Avcılar’da geçirdiğini belirten İmamoğlu, Avcılar’ın İstanbul’daki hayatında önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Avcılar’ın, Beylikdüzü gibi geleceğe yönelik güçlü hazırlıklar yapması gerektiğini vurguladı. “Orta ve uzun vadeli düşünen bir belediyeciliği, ilçelerde ortaya koymak gerektiğini düşünüyorum,” dedi.

Çaykara’nın Heyecanı

Utku Caner Çaykara, İmamoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Sizleri burada ağırlamak bizim için onur ve gurur verici. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımız ortak projeleri konuşmak ve hayata geçirmek adına heyecanlıyız,” dedi.

İmamoğlu ve Çaykara, Avcılar’ın sorunlarına ve çözüm yollarına odaklanarak ortak bir masa toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, her iki belediyenin kurmayları da katıldı.

Ekrem İmamoğlu