Ebru Gündeş Boşanma İddialarına Sosyal Medyadan Yanıt Verdi

AnasayfaMagazin

Ebru Gündeş Boşanma İddialarına Sosyal Medyadan Yanıt Verdi

Ebru Gündeş'in boşanma iddialarına yanıtı gecikmedi. Ünlü şarkıcı, sosyal medyada eşi Murat Özdemir ile fotoğraf paylaşarak "İyi ki" notunu düştü.

Paylaş

 

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile Şubat ayında Dubai’de evlenmiş ve düğünü uzun süre konuşulmuştu. Ancak son günlerde çift hakkında ortaya atılan boşanma iddiaları gündemi meşgul etti.

Yasak Aşk İddiaları

2023 yılının sonlarında iş insanı Murat Özdemir ile yeni bir ilişkiye başlayan Ebru Gündeş, dördüncü kez evlilik kararı alarak Şubat ayında Dubai’de nikah masasına oturmuştu. Çift hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmış, hatta Gündeş’in yasak aşk yaşadığı bile gündeme gelmişti.

Pişmanlık Söylentileri

Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe’nin açıklamaları, bu evlilik hakkında yeni iddiaları beraberinde getirdi. Eliçe, “Ebru Gündeş’te bir pişmanlık söz konusu” diyerek, Gündeş’in 3-5 ay içinde boşanma davası açacağına dair duyum aldığını belirtmişti.

Ebru Gündeş’ten Cevap Gecikmedi

Tüm bu iddialar karşısında Ebru Gündeş sessizliğini bozdu ve sosyal medyada eşi Murat Özdemir ile bir fotoğraf paylaşarak “İyi ki” notunu düştü. Bu paylaşım kısa sürede gündem oldu ve çeşitli yorumlara neden oldu.

Sosyal Medyada Tepkiler

Gündeş’in paylaşımı, “Ayrılık haberleri çıkınca fotoğraf paylaşmak çok komik” ve “Şimdiye kadar neredeydiniz?” gibi yorumlar aldı. Ancak ünlü şarkıcı, bu paylaşımla boşanma iddialarını kesin bir dille yalanlamış oldu.