Değişik Bir Hırsızlık Olayı! 5 Ev Havuzlarıyla Beraber Çalındı

AnasayfaAsayis

Değişik Bir Hırsızlık Olayı! 5 Ev Havuzlarıyla Beraber Çalındı

Paylaş

Çatalca’da 5 bungalov, inşaatçı ile ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesi nedeniyle havuzlarıyla birlikte çalındı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve çalınan evlerin ne olacağı merak konusu.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Akalan Mahallesi’nde bulunan bungalovlar, peyzaj düzenlemeleri yapıldıktan sonra tatil sitesi modülüne göre planlanıp satıldı. Site sakinleri evlerine taşındıktan sonra Yahya Kemal Yaman isimli komşuları, siteyi yapan kişiyle alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştı. Alacaklı olan Yaman, bir gece sitenin içerisindeki 5 bungalovu havuzuyla beraber çaldı.

Ev Sahipleri Şoke Oldu

Ev sahipleri, birkaç gün sonra bungalovlara gittiklerinde şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığını gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemelerine devam ederken, ev sahipleri yaşadıkları duruma anlam veremedi.

Ev Sahipleri Neler Söyledi?

Ev sahiplerinden Enis Onat, “Burayı 1 sene önce satın almıştım. Buraya vinçler, kamyonlar getirmişler ve bu şekilde çalmışlar. Bu işi yapanlardan birisi buradaki hissedarlardan biri. Kendisini bulduk. Bize evleri yapan kişiyle arasında maddi sıkıntı olduğunu söyledi. Biz şikayetçi olduk, inşallah hızlı bir şekilde sonuçlanmasını bekliyoruz.” dedi.

Bir başka ev sahibi olan Cahit Üçüncü ise, “Buradaki konutlardan birisinin sahibi bendim. İlk duyduğumda şok oldum, hiçbir şey kalmamış. Jandarmaya giderek şikayetçi olduk şu anda bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Peki Evler Ne Olacak?

Çalınan bungalovların ne olacağı ve inşaatçı ile ev sahipleri arasındaki alacak verecek meselesinin nasıl çözüleceği merak konusu.