Ehliyetsiz Sürücü Polisten 20 Kilometre Kaçabildi

AnasayfaAsayis

Ehliyetsiz Sürücü Polisten 20 Kilometre Kaçabildi

Çorum'da "dur" ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, polisle 20 kilometrelik kovalamaca yaşadı. Lastikleri patlayan araç güçlükle durdurulurken, sürücü gözaltına alındı ve cezai işlem uygulandı.

Paylaş

 

Çorum’da polis ekiplerinin “dur” ihtarına uymayan Bekir D.U. yönetimindeki araç, uzun süren bir kovalamacanın ardından yakalandı. Şüpheli sürücü, polis ekiplerinin ihtarını görmezden gelerek kaçmaya başladı ve şehir genelinde 20 kilometrelik bir kovalamaca yaşandı.

Araç Kaldırıma Çıktı, Lastikler Patladı

Bekir D.U., aracını kaçırmaya çalışırken kaldırıma çıktı ve bu esnada lastikleri patladı. Buna rağmen yoluna devam eden sürücü, polisin sıkı takibi sonucu Çiftlik Mezarlığı önünde aracıyla durduruldu.

Sürücü Gözaltına Alındı

Yapılan incelemelerde sürücünün ehliyetsiz olduğu belirlendi. Bekir D.U.’ya çeşitli suçlardan 79 bin 159 TL para cezası kesildi ve aracı trafikten menedildi. Sürücü, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Araçtan Atılan Malzemeler Aranıyor

Polis ekipleri, kovalamaca esnasında sürücünün araçtan attığı malzemeleri bulmak için güzergâhta arama başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.