Bulancak’ta Gergin Anlar: CHP İlçe Başkanının Evi Kurşunlandı!

AnasayfaYerel Haber

Bulancak’ta Gergin Anlar: CHP İlçe Başkanının Evi Kurşunlandı!

CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya'nın evi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. Karakaya, saldırıya ilişkin sert bir açıklama yaptı.

Paylaş

Giresun’un Bulancak ilçesinde tansiyon yükseldi. CHP Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya’nın evi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kurşunlandı. Saldırı, saat 22.30 sularında gerçekleşti ve olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme başlattı.

Karakaya’dan Sert Tepki: “Bedeli Neyse Ödeyeceğiz!”

Saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Karakaya, “Sosyal medyada duyulduğu gibi evimi kurşunlama olayı doğrudur. İnsanları tahrik ederek üzerime yollayan gazeteci artıkları ve bunları yemleyen malum insan ve çeteleri şunu bilsinler ki fakirin, yoksulun, çaresizin hakkını yedirmem! Bedeli neyse ödeyeceğiz! Tek bir sevdam var, bu da Bulancak halkı ve Cumhuriyet Halk Partisidir” ifadelerini kullandı.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın nedeni ve faillerinin kimliği henüz belirlenemezken, polis ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını inceliyor ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuruyor.