CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da Miting Yapacak

AnasayfaGündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Samsun’da Miting Yapacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler öncesi Samsun'a gelerek bir miting düzenleyecek. 31 Mart 2024 seçimleri için Belediye Başkan adaylarını tanıtacak olan Özel, 21 Mart'ta Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlularla buluşacak. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, tüm halkı bu özel etkinliğe davet etti.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler kapsamında Belediye Başkan adaylarını tanıtmak üzere bir miting düzenlemek amacıyla Samsun’a ziyarette bulunacak. CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ’ın verdiği bilgiye göre, Özel, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde şehre gelerek, partinin Belediye Başkan adaylarını halka tanıtacak.

Özgür Özel

Mehmet Özdağ, Özgür Özel’in Samsun’da ilk kez bir miting gerçekleştireceğini belirterek, bu özel etkinlik için il ve ilçe teşkilatlarının titizlikle hazırlık yaptığını ifade etti. Özgür Özel’in, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 13.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan mitingde Samsun halkına hitap edeceğini ve önemli açıklamalarda bulunacağını duyurdu. Özdağ, tüm Samsunluları bu önemli etkinliğe davet etti.