Çaykur Rizesporlu Sauer Taraftar Desteğine Güveniyor

AnasayfaSpor

Çaykur Rizesporlu Sauer Taraftar Desteğine Güveniyor

Çaykur Rizespor'un Brezilyalı oyuncusu Gustavo Sauer, önlerindeki zorlu mücadelelerde taraftarın desteğine güvendiklerini belirtti. Ligde ve kupada zorlu Ankaragücü maçlarına değinen Sauer, taraftarları önlerinde hissetmekten dolayı kazanacaklarına inandığını söyledi.

Paylaş

Çaykur Rizespor’un başarılı oyuncusu Gustavo Sauer, önümüzdeki zorlu maçlarda taraftarların desteğiyle başarıya ulaşacaklarına inanıyor. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında MKE Ankaragücü ile karşılaşacaklarını belirten Sauer, zorlu rakipleri karşısında taraftarlarının önünde oynamanın motivasyonunu arttırdığını dile getirdi. Lig ve kupada zorlu mücadeleler geçirdiklerini ancak taraftarlarının desteğiyle bu maçları kazanacaklarına olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Sauer, kendi performansındaki olumlu gelişmelere de değinerek, Türkiye’ye alışma sürecinden sonra son aylarda daha iyi bir performans sergilediğini ifade etti. İç saha ve dış saha performansları arasındaki farkı da değerlendiren oyuncu, iç sahadaki taraftar desteğinin kendilerini motive ettiğini ve fark yarattığını belirtti.

Kulüpten kalma talep gelmesi durumunda Çaykur Rizespor’da kalmak istediğini dile getiren Sauer, takımdaki geleceğine ilişkin de olumlu düşüncelerini paylaştı.