Canik’te Turna Kuşları Filistin’e Özgürlük Umudu Uçurdu

AnasayfaGündem

Canik’te Turna Kuşları Filistin’e Özgürlük Umudu Uçurdu

Canik'te Filistin'e destek için origami turna kuşları gökyüzüne uçtu. Canik 1. Origami Günleri'nde öğrenciler ve Başkan Sandıkçı, Filistin'deki soykırımı kınadı.

Paylaş

Filistin’e Özgürlük… Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve öğrenciler, Filistin’deki soykırıma dikkat çekmek için origami sanatı ile yapılan turna kuşlarını gökyüzüne uçurdular. Canik 1. Origami Günleri’nde bir araya gelen Başkan Sandıkçı, Filistin’e yönelik zulmü ve soykırımı kınadı.

Filistin'e Özgürlük

Öğrenciler Origami ile Filistin’e Destek Gönderdi

Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Canik Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda düzenlenen Canik 1. Origami Günleri’ne yoğun ilgi gösterildi. Öğretmenler, veliler ve öğrenciler, origami sanatı ile yapılan turna kuşlarını Filistin ve Gazze’nin özgürlüğü için gökyüzüne uçurdular.

Filistin'e Özgürlük

Başkan Sandıkçı: Katil İsrail Uluslararası Kararları Yok Sayıyor

Başkan İbrahim Sandıkçı, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını ve soykırımını kınadı. Sandıkçı, “Katil devlet İsrail, uluslararası kararları yok sayarak Filistin’de masum canları öldürmeye devam ediyor. Filistin’deki katliamın boyutları her geçen gün derinleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Refah’ta düzenlenen saldırılar Filistin’de yapılan soykırımın vahşetini ve İsrail’in barbarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir” dedi.

Canik 1. Origami Günleri İlçede Devam Edecek

Başkan Sandıkçı, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirdikleri Canik 1. Origami Günleri’ni ilçedeki farklı okullarda da düzenleyeceklerini söyledi.