Bulancak’ta Minibüs Devrildi: 4 Yaralı

AnasayfaGündem

Bulancak’ta Minibüs Devrildi: 4 Yaralı

Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüsün devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Olay yerine hızla ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye sevk etti. Kazayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Paylaş

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir minibüsün devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Elmalı köyünde yaşanan kaza, R.K. yönetimindeki 28 NB 169 plakalı minibüsün kontrolünü kaybederek devrilmesiyle gerçekleşti. Kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralanan sürücü R.K. ile minibüste bulunan Turgut, Durmuş ve Durdane Karahasan’ı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı.

Yaralılar, çevredeki hastanelerde acil tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Bölge halkı ve kazazedelerin yakınları, tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastanelere akın etti. Yetkililer, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini ve gerekli tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.