Büfeci Müşteriyi Kovalayıp Bacağından Vurdu

AnasayfaGündem

Büfeci Müşteriyi Kovalayıp Bacağından Vurdu

İstanbul Beşiktaş'ta bir büfede, tost ücreti konusunda çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. Büfe çalışanı, tartıştığı müşteriyi kovalayarak bacağından vurdu. Olay, çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Paylaş

Olay, Dikilitaş Mahallesi’nde bir büfede gerçekleşti. İddiaya göre, Barış A. isimli şahıs, tost yedikten sonra ücret ödemekte sorun yaşayınca büfe çalışanı ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, büfe çalışanı Ufuk Ç., sakladığı silahı çıkararak müşteriyi kovaladı ve bacağından vurdu.

Yaralı şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince Şişli Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmadığı açıklandı. Olay sonrası Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi kısa sürede Ihlamurdere Caddesi’nde silahıyla birlikte yakaladı.

Emniyetteki ifadesinde müşterinin ödeme yapmadığı ve küfür ettiği için silahını çektiğini belirten Ufuk Ç., çıkarıldığı mahkemece “ateşli silahlar kanuna muhalefet”, “kasten yaralama” ve “silahla gasp” suçlarından tutuklandı. Beşiktaş’taki bu olay, bölgede büyük yankı uyandırdı ve vatandaşlar arasında güvenlik endişelerini artırdı.