Athos Salome’nin 7 Kehanetinden 4’ü Gerçekleşti: Gözler Kalan 3’te

AnasayfaMagazin

Athos Salome’nin 7 Kehanetinden 4’ü Gerçekleşti: Gözler Kalan 3’te

Brezilyalı kahin Athos Salome, 2024 yılı için 7 kehanette bulundu. Koronavirüs ve Kraliçe Elizabeth’in ölümünü bilen kahinin, 4 tahmini gerçekleşti, kalan 3 kehaneti ise merakla bekleniyor.

Paylaş

 

Brezilyalı kahin Athos Salome, geleceği bilme konusunda cesur tahminleriyle dünya basınında “Yaşayan Nostradamus” lakabını kazandı. Salome, 2024 yılı için yaptığı 7 kehanetten 4’ünün gerçekleştiğini belirtti ve kalan 3 tahminin dikkatle takip edilmesi gerektiğini vurguladı.

Koronavirüs ve Kraliçe Elizabeth’in Ölümü

Salome, koronavirüs pandemisini ve Kraliçe Elizabeth’in ölümünü önceden bilmesiyle büyük ses getirdi. 2024 yılı için ise toplam 7 kehanette bulunan kahin, bu tahminlerinden 4’ünün şimdiden gerçekleştiğini ifade etti.

Asteroit Çarpması ve 3. Dünya Savaşı

Salome’un dikkat çeken kehanetlerinden biri, bir asteroitin Dünya’ya çarpacağı yönündeydi. NASA’nın asteroit takibi konusunda yaptığı açıklamalar, Salome’un bu tahminine dikkat çekti. Ayrıca kahin, 3. Dünya Savaşı’nın Güney Çin Denizi’nde patlak verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Doğal Afetler ve Teknolojik Gelişmeler

2024 yılına dair diğer kehanetler arasında Asya’yı etkileyen yıkıcı tayfunlar ve sanal gerçeklikteki teknolojik gelişmeler yer aldı. Salome, Eylül ayında yaşanan Yagi tayfununun, tahminlerinin doğruluğunu gösterdiğini belirtti.