Boşanmak İstemeyen Eşine Kurşun Yağdırdı

AnasayfaGündem

Boşanmak İstemeyen Eşine Kurşun Yağdırdı

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan şiddet olayında, boşanma sürecinde olan bir çift arasındaki anlaşmazlık sokak ortasında şiddete dönüştü. Boşanmak istemeyen 70 yaşındaki İsmail Yılmaz, eşi Yıldız Yılmaz'a silahla saldırarak ağır yaralanmasına neden oldu. Şüpheli, polisle çatışma yaşadıktan sonra gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Paylaş

Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, boşanma sürecinde olan bir çift arasındaki anlaşmazlık sokak ortasında şiddete dönüştü. 70 yaşındaki İsmail Yılmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak istemeyen 43 yaşındaki eşi Yıldız Yılmaz’a silahla saldırdı.

Olayda eşine başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yıldız Yılmaz, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak yaralı kadının durumu ciddiyetini koruyor, hayati tehlikesi devam ediyor.

Boşanmak İstemeyen Eşine Kurşun Yağdırdı

Olayın ardından kaçan İsmail Yılmaz, polis tarafından evine yapılan operasyonla yakalandı. Ancak yakalanma sırasında polislerle çatışma yaşandı.

Yılmaz, kendisini ikna etmeye çalışan polislere direnerek silahını havaya ateşledi. Bu esnada silahtan çıkan bir kurşunun çene altından girmesi sonucu yaralandı. Yaralı şüpheli, sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı ve burada yapılan müdahalenin ardından gözaltına alındı.