Bolu’da Feci Kaza: Polis Memuru Yaralı Kurtulurken Babası Hayatını Kaybetti

AnasayfaYerel Haber

Bolu’da Feci Kaza: Polis Memuru Yaralı Kurtulurken Babası Hayatını Kaybetti

Bolu'da hafif ticari araç köprüden düştü, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Polis memuru olan sürücü yaralı kurtulurken, babası olay yerinde hayatını kaybetti.

Paylaş

Bolu’da Güney Çevre Yolu üzerinde seyir halindeki bir hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. 8 metre yükseklikten su kanalına çakılan araçta bulunan baba ve oğul, feci kazanın kurbanı oldu.

Olay Yerine Hızlı Müdahale

Kazanın ardından ihbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılara ilk müdahale ekipler tarafından yapıldı.

Biri Yaralı, Biri Hayatını Kaybetti

Kazada, araç sürücüsü Sami Uçar ağır yaralı olarak kurtulurken, yanında bulunan babası Ali Rıza Uçar ise olay yerinde hayatını kaybetti. Bartın’da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenilen Sami Uçar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cenaze Morgda

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından, Ali Rıza Uçar’ın cenazesi aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.