Bolu’da Dehşet: Husumetlisinin Kapısına Benzin Döküp Yaktı

AnasayfaYerel Haber

Bolu’da Dehşet: Husumetlisinin Kapısına Benzin Döküp Yaktı

Bolu'da bir kişi husumetlisi olduğu kişinin evini ateşe verdi. Yangın, apartman sakinleri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Paylaş

Bolu’nun Sağlık Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre H.A., husumetlisi Ç.K.’nin evinin kapısına benzin dökerek ateşe verdi.

Yangın Apartman Sakinleri Tarafından Söndürüldü

Binanın koridorunda çıkan yangını gören apartman sakinleri durumu hemen 112’ye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Bir apartman sakini ise yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale ederek yangının büyümesini engelledi.

İki Kişi Dumandan Etkilendi

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, dumandan etkilenen iki kişiye sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edildi. Yangında can kaybı yaşanmazken, dairenin kapısı ve apartmanın koridorunda hasar meydana geldi.

Polis Olayla İlgili Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, evi ateşe verilen Ç.K. ve annesini ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü. Çevre sakinleri ise şüpheli H.A.’nın daha önce de olay çıkardığını iddia ederek şikayetçi oldu. Polis, H.A.’nın yakalanması için çalışma başlattı.