Beşiktaş’ta Santos Dönemi Sona Erdi

AnasayfaManşet

Beşiktaş’ta Santos Dönemi Sona Erdi

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırdığını duyurdu. Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında evinde Samsunspor ile berabere kalınan maçın ardından alınan bu kararla, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe getirildi.

Paylaş

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırdığını açıkladı. Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında evinde Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak kötü gidişatını sürdüren siyah-beyazlı takım, bu sonucun ardından önemli bir karar aldı.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Santos, görevinden istifa etmeyi düşünmediğini belirtmişti. Ancak Beşiktaş Kulübü yaptığı açıklamada, “Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz,” ifadelerini kullandı.

Kulüpten yapılan duyuruya göre, Beşiktaş A Takımının teknik sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe üstlenecek. Beşiktaş, bu değişiklikle ligde kalan haftalar için yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.