Beşiktaş Sivas maçına hazır

AnasayfaSpor

Beşiktaş Sivas maçına hazır

Beşiktaş, bu önemli maçın hazırlıklarını teknik direktör Fernando Santos yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sürdürüyor.

Paylaş

Beşiktaş ve EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında karşı karşıya gelecekler. Beşiktaş, bu önemli maçın hazırlıklarını teknik direktör Fernando Santos yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürüyor. Antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başlayıp, çift kale taktik maç ile tamamlandı. Beşiktaş kafilesi, maç için özel uçakla Sivas’a hareket edecek.

Öte yandan Sivasspor da bu zorlu mücadele için hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ve pas çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maçla son buldu.

Sivasspor’un yeni transferi Dorde Nikolic ve sakatlıktan dönen Hakan Arslan ile gribal enfeksiyonu atlatan Alaaddin Okumuş da antrenmanda yer aldı. Teknik direktör Bülent Uygun, Beşiktaş maçının zorlu bir mücadele olacağını ve seyircilerin keyifli bir oyun izleyeceğini belirtti​