Başkan Köse’den Birlik Mesajı: Başka Giresun Yok

AnasayfaGündem

Başkan Köse’den Birlik Mesajı: Başka Giresun Yok

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, parti ayırt etmeksizin belediye başkanlarını bir araya getirerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, partiler arası ayrım yapmadan ilçe ve belde belediye başkanlarını aynı masada buluşturarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Köse’nin bu yapıcı yaklaşımı, tüm kesimler tarafından büyük takdir topladı.

Ortak Çalışma ve Gelişim İçin Bir Araya Geldiler

Başkan Köse, Giresun’un en iyi hizmetlere layık olduğunu vurgulayarak, “Hangi partiden olursa olsun tüm belediye başkanları ile ortak çalışmaya hazırız. Hepimizin ortak paydası, şehrimizin gelişimi ve kalkınması. İlçe ve belde belediye başkanlarımızı bu akşamki programımıza davet ederek hem sıcak ilişkiler kurmayı hem de önerilerini dinlemek istedik. Kendilerini ağırlamaktan onur duydum,” dedi.

Teşekkür ve Gelecek Planları

Başkan Köse, davete katılan belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımıza davette bulunduk. Programımıza katılan Çanakçı, Görele, Eynesil, Tirebolu, Çavuşlu ve Soğukpınar belediye başkanlarımız ile Espiye Belediye Başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu toplantıları her ay düzenlemeyi planladıklarını belirtti.

Farklı Görüşler Aynı Masada

Köse, “Herkesle masaya oturmaya hazırım demiştim. Bugün farklı siyasi görüşlere sahip belediye başkanları aynı masada buluştu. Masaya katılımı Giresun’umuzun gelişimi ve ortak aklın önemi için arttırmak istiyoruz. Her zaman söylemiştim, önce birbirimizi seveceğiz. Siyaseti herkes kendi partisinde zaten yapar. Bir dahaki davetlerde daha çok katılım bekliyoruz. Nihayetinde hepimizin amacı Giresun,” dedi.

Katılımcılardan Destek ve Teşekkür

Programa katılan belediye başkanları, davet için duydukları memnuniyeti dile getirip, bir sonraki toplantılarda da Köse’ye ev sahipliği yapmak istediklerini belirttiler. Başkan Köse’nin ve katılımcı belediye başkanlarının bu birleştirici programı, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve takdirle karşılandı.