Başkan Köse Kurban Satış Yeri ve Şehir Mezarlığını Ziyaret Etti

AnasayfaGündem

Başkan Köse Kurban Satış Yeri ve Şehir Mezarlığını Ziyaret Etti

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kurban satış yerini ve şehir mezarlığını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Aksu mevkiinde kurulan kurban satış yerini ziyaret ederek satıcılar ve alıcılarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında pazar yerindeki düzenlemeleri inceleyen Köse, vatandaşlar ve hayvan satıcıları ile yakından ilgilendi. Talep ve önerileri dinledi ve güvenliği artırmak için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi.

Şehir Mezarlığı

Vatandaşlarla Samimi Sohbet

Başkan Köse, vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet ederek hayvan satıcılarına bol kazançlar diledi. Kurban ibadetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmeleri için gereken çalışmaların yapıldığını vurguladı ve belediye ekiplerinin bayram süresince denetim ve temizlik çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Şehir Mezarlığı

Şehir Mezarlığı Ziyareti ve Vatandaşlarla Buluşma

Başkan Köse, arife gününde ziyaretçi akınına uğrayan şehir mezarlığını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mezarlık alanındaki düzenlemeleri inceledi ve duygusal anlarında vatandaşlara destek oldu. Köse, ziyaretçilerin bayramını kutladı ve şehir mezarlığının düzenli bakımı için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Şehir Mezarlığı