Başkan Fuat Köse Pazarda Esnafla Buluştu

AnasayfaGündem

Başkan Fuat Köse Pazarda Esnafla Buluştu

Başkan Fuat Köse, Aksu Mahallesi Salı Pazarı'nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunları dinlendi, çözümler üretildi.

Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, göreve geldiği günden bu yana halkla sıkı bir temas kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Köse bu kez de Aksu Mahallesi Salı Pazarı‘nı ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafın Sorunları Dinlendi, Çözümler Üretildi

Sabahın erken saatlerinde pazara giden Başkan Köse, tezgah açan esnafla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Köse, çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Esnafın taleplerini not alan Başkan Köse, pazarcıların işlerini daha rahat ve daha sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.

Vatandaşlarla da Sohbet Edildi

Pazar alışverişinde bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Köse, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Anında ilgili birim müdürlerini arayarak çözüm talimatı verdi.

Esnaftan Teşekkür Geldi

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Başkan Köse’ye sorunlarının dinlenmesi ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür etti.

Başkan Köse’den Vurgu: Pazarcılar Şehrimizin Ekonomik ve Sosyal Hayatına Katkıda Bulunuyor

Pazarcı esnafının şehrin ekonomik ve sosyal hayatına katkıda bulunan önemli bir kesim olduğunu vurgulayan Başkan Köse, her zaman pazarcı esnafının yanında olduklarını kaydetti.