Başkan Fuat Köse İlk Teşekkür Ziyaretini Sanayi Sitesine Gerçekleştirdi

AnasayfaGündem

Başkan Fuat Köse İlk Teşekkür Ziyaretini Sanayi Sitesine Gerçekleştirdi

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yerel seçimlerdeki başarısının ardından teşekkür ziyaretlerine başladı. İlk durağı, yıllarca esnaflık yaptığı ve en büyük destekçilerinin bulunduğu Sanayi Sitesi oldu. Köse, ziyarette birlik ve beraberlik mesajları vererek, Giresun için ortak akılla çalışma sözü verdi.

Paylaş

Yerel seçimlerde büyük bir zafer elde ederek Giresun Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fuat Köse, teşekkür ziyaretlerine memleketi ve en büyük destekçisi olan Sanayi Sitesi’nden başladı. Kendi de bir zamanlar Sanayi Sitesi esnafı olan Köse, seçimlerde kendisine verilen yoğun desteği unutmadı.

Başkan Fuat Köse İlk Teşekkür Ziyaretini Sanayi Sitesine Gerçekleştirdi

Başkanlık koltuğuna oturan Köse, “Buradan bir belediye başkanı çıkması bizim için büyük mutluluk. Burada iş yeri sahibi oldum ve siyasete adım attım. Halkımız bana belediye başkanlığını yakıştırdı ve bu göreve rekor oylarla geldim. Sizlerin desteğiyle buradayım, sizlere teşekkür ederim,” diyerek duygularını ifade etti. Köse, ziyaret sırasında eski komşuları ve iş arkadaşlarıyla hasret giderip, Giresun için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Köse, “Seçimler bitti, şimdi hizmet zamanı. Giresun için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Her kesimin görüşünü alarak, ortak akılla şehrimizi daha ileriye taşıyacağız,” dedi ve ekledi: “Her zaman, her yerde, tüm Giresun halkının yanındayım.”

Sanayi Sitesi esnafı da, Başkan Köse ile gurur duyduklarını belirterek, “Yıllarca burada mücadele ettik. Başkanımızın yanındayız ve her zaman destekçisi olacağız,” şeklinde konuştular. Başkan Köse, diğer mahalle ve bölgelere de teşekkür ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti.