Başkan Doğan Glütensiz Kafe’de Çölyak Hastalarıyla Buluştu

AnasayfaGündem

Başkan Doğan Glütensiz Kafe’de Çölyak Hastalarıyla Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Glütensiz Kafe'de çölyak hastalarıyla bir araya gelerek insan odaklı hizmet anlayışını vurguladı.

Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, çölyak hastalarının hayatını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Glütensiz Kafe’de vatandaşlarla bir araya geldi.

İnsan Odaklı Belediyecilik

Göreve geldiği günden bu yana insan odaklı belediyecilik anlayışını benimseyen Başkan Doğan, seçim sürecinde çölyak hastalarına verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Glütensiz Kafe projesi, çölyak hastaları ve glütensiz beslenmeyi tercih edenler için büyük bir ihtiyaçtı ve Başkan Doğan bu ihtiyaca hızlı bir şekilde cevap verdi.

Glütensiz Kafe’nin Açılışı

Glütensiz Kafe, İlkadım ilçesinde eski Balık Evi’nin revize edilmesiyle hizmet vermeye başladı. Başkan Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsun Çölyak ve Glütensiz Beslenme Derneği Başkanı Sara Kosif, çölyak hastaları ve aileleriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Doğan’dan Açıklamalar

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Glütensiz Kafe’de yaptığı konuşmada, “İnsanı merkeze alan hizmet anlayışımızla hareket ediyoruz. Seçim döneminde çölyak hastalarımızın yanında olacağımızın sözünü vermiştik. Bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Glütensiz Kafe, çölyak hastaları ve glütensiz beslenmeyi tercih eden herkes için özel olarak tasarlandı” dedi.

Tüm Samsun İçin Gurur

Başkan Doğan, Glütensiz Kafe’nin Samsun için bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’de bu anlamda restoran hizmeti veren ilk Glütensiz Kafe burası olacak. Sadece çölyak hastaları için değil, glütensiz beslenme ihtiyacı olan herkesin beslenme noktası haline gelecek. Bu projeyle şehrimize hayırlı olsun, hep birlikte gururla kullanalım” diye konuştu.