Bakan Fatih Kacır Gençlerle Sahurda Buluştu

AnasayfaGündem

Bakan Fatih Kacır Gençlerle Sahurda Buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Samsun'daki sahur programında gençlerle bir araya gelerek, milli teknoloji ve savunma sanayi sayesinde terörle mücadelenin başarılarından bahsetti. Kacır, Türkiye'nin üretim gücü ve Milli Teknoloji Hamlesi ile yeni bir döneme adım attığını vurguladı.

Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Samsun’da gençlerle bir araya geldiği sahur programında Türkiye’nin milli teknoloji ve savunma sanayii alanındaki ilerlemelerine dikkat çekti ve bu gelişmelerin terörle mücadelede nasıl bir dönüm noktası oluşturduğunu anlattı. AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Kacır, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesiyle terörü topraklarından kazıdığını ve silindiğini ifade etti.

Fatih Kacır

Bakan Kacır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin üretim ve teknoloji alanında büyük adımlar attığını, bu sayede terörle mücadelede önemli başarılar elde edildiğini vurguladı. Türkiye’nin sınırları içinde ve ötesinde terörle mücadelesini sürdürdüğünü belirten Kacır, özellikle milli teknoloji ve savunma sanayii sayesinde bu mücadelenin daha da güçlendiğini dile getirdi.

Fatih Kacır

Bakan Kacır, ayrıca Türkiye’nin genç nüfusuna büyük güvendiğini, gençlerin enerjisi ve potansiyelinin ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını ifade etti. Teknoloji alanında gençlerle birlikte çok büyük işler başaracaklarına olan inancını paylaştı. Kacır, gençlere hitaben, Türkiye’nin geleceği için teknoloji ve üretim alanlarında omuz omuza mücadele vereceklerini söyledi.

Programda Samsun Valisi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, diğer milletvekilleri ve yerel yöneticiler de yer aldı.