Bahadır Erdem İyi Parti’den Ayrılarak CHP’ye Katıldı

AnasayfaGündem

Bahadır Erdem İyi Parti’den Ayrılarak CHP’ye Katıldı

İyi Parti'den istifa eden Bahadır Erdem, bugün CHP'ye katıldı. CHP Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Özgür Özel tarafından parti rozeti takılan Erdem, adalet ve eşitlik mücadelesine CHP çatısı altında devam edeceğini belirtti.

Paylaş

İyi Parti’de genel seçim sonuçlarının ardından yaşanan istifa dalgasına Bahadır Erdem’in katılımıyla devam edildi. Partinin önde gelen isimlerinden biri olan Bahadır Erdem, İyi Parti’den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katıldı.

Bahadır Erdem, İyi Parti’de Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

CHP’ye katılan Bahadır Erdem’in rozet takma töreni, CHP Grup Toplantısı’nda gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdem’e parti rozetini takarak katılımını resmileştirdi.

Özgür Özel, Bahadır Erdem’in CHP’ye katılımını değerlendirirken, “CHP’ye çok önemli katkılar yapacak olan yakın mesai arkadaşımız olan Bahadır Erdem, babaevine katıldı.” şeklinde konuştu.

Erdem, CHP’ye katılımının ardından partililere teşekkür ederek söz aldı. Erdem, şu ifadeleri kullandı: “CHP’nin her bir neferini selamlıyorum. Bu benim ve ailem için çok önemli günde Sayın Genel Başkanımıza benim hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim. Onur duydum. Türkiye’de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için, eşitlik ve kadın hakları için elimden gelen her şeyi yapacağım.”