Bafra Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

AnasayfaGündem

Bafra Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Bafra Belediye Meclisi, 31 Mart seçimlerinin ardından yeni dönemdeki ilk toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, meclis kâtipleri, başkan vekilleri ve komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Yeni dönem, ilçe için hayırlı olması temennisiyle başladı.

Paylaş

Bafra Belediyesi Meclis Üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası başladıkları 2024-2029 görev süresinin ilk toplantısını yaptı. Toplantı, Belediye Meclis Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Hamit Kılıç, açılış konuşmasında yeni dönemin ilçe için hayırlı olmasını diledi ve geçmiş dönem meclis üyelerine hizmetleri için teşekkür etti.

bafra

Toplantıda, belediye meclis kâtipleri, başkan vekilleri, encümen üyeleri ve komisyonların seçimi gerçekleştirildi. Meclis Kâtipleri olarak Kamil BAŞ ve Ömer OCAK asıl, Turgay BAYRAK ve Sedat PEKER yedek olarak belirlendi. Encümen üyeliğine Aslan YILDIRIM, Plan ve Bütçe Komisyonu başkanlığına Bayram ŞENER, İmar Komisyonu başkanlığına Soner TAŞ getirildi. Diğer önemli komisyon başkanlıkları ve üyelikler de belirlenen isimlerle dolduruldu.

Gündemdeki diğer maddeler arasında Belediye Başkanlığına ait Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi ve gelen evrak ile dilekçelerin değerlendirilmesi yer aldı. Bafra Belediyesi’nin yeni dönemde gerçekleştireceği projeler ve hizmetler konusunda büyük bir beklenti içinde olan Bafra halkı, bu ilk toplantının ardından meclisin çalışmalarını yakından takip edecek.