Ayder Yaylası Bayram Tatiline Hazır

AnasayfaGündem

Ayder Yaylası Bayram Tatiline Hazır

Rize'nin gözde turizm noktası Ayder Yaylası, Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamladı. Yayladaki oteller, bayram yoğunluğu öncesinde doluluk oranlarını artırırken, turistik işletmeler ve yerel halk tatil süresince yoğun bir ziyaretçi akınına hazır.

Paylaş

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası, Ramazan Bayramı tatili için hazırlıklarını tamamlayarak, turistleri ağırlamaya hazır hale geldi. Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından biri olan yaylada, oteller ve diğer turistik işletmeler bayram tatili için yoğun rezervasyon aldı.

Ayder Yaylası

Otel işletmecileri, bayram tatili boyunca yaylaya yerli ve yabancı turistlerin akın etmesini bekliyor. Yaylada yapılan çevre temizliği ve yol bakım çalışmaları ile Ayder, ziyaretçilerine temiz ve hoş bir ortam sunmayı hedefliyor. İşletmeciler, otellerdeki doluluk oranının yüksek olduğunu ve cumartesi gününden itibaren yoğun bir hareketlilik beklediklerini ifade ediyor.

Ayder Yaylası

Doğu Karadeniz’in eşsiz doğal güzelliklerine ev sahipliği yapan Ayder Yaylası, tatilcilerin hem konaklamak hem de günübirlik ziyaret etmek için tercih ettiği bir lokasyon. Yayla, her yıl olduğu gibi bu bayram tatilinde de birçok ziyaretçiyi ağırlayarak, bölgenin turizmine katkıda bulunmayı sürdürecek.