Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’den anlamlı ziyaret

AnasayfaGündem

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’den anlamlı ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim zaferinin ardından ilk ziyaretini Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’ne gerçekleştirdi. Vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Türkel, yaşlıların sağlık ve sosyal hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlama sözü verdi.

Paylaş

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi’nde büyük bir zafer kazandıktan sonra ilk ziyaretini Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’ne gerçekleştirdi. Burada yaşlı vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Türkel, onlarla tek tek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel

Yaşlı vatandaşlar, Başkan Türkel’i seçim zaferi dolayısıyla tebrik ederken, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Türkel, bu anlamlı ziyaretiyle hem yaşlıların Ramazan Bayramını kutlamış hem de onların dualarını almış oldu.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel

Yaşlı bakım merkezinde yürütülen çalışmaları da inceleyen Türkel, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Merkezimizde bulunan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutladık. Büyüklerimizin taleplerini dinlemek ve dualarını almak bizim için son derece anlamlı. Atakum Belediyesi olarak ileri yaşta olan vatandaşlarımızın sağlık ve sosyal hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak için tüm imkânlarımızı kullanacağız.”