Ata Demirer’den Milyonluk Yatırım: “Sevdalı”

AnasayfaMagazin

Ata Demirer’den Milyonluk Yatırım: “Sevdalı”

Başarılı komedyen Ata Demirer, yeni aldığı lüks teknesini sosyal medyada "Hoş geldin kızım" notuyla paylaştı. Ünlü isimlerden tebrik mesajları yağdı.

Paylaş

Son dönemde 30 kilo vererek sağlıklı yaşam tarzıyla dikkat çeken Ata Demirer, şimdi de yeni aldığı lüks tekneyle gündemde. Çanakkale Bozcaada’da gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü komedyen, yeni teknesine “Sevdalı” adını verdi.

Ünlü İsimlerden Tebrik Yağdı

Demirer, “Sevdalı” ile çekildiği fotoğrafları Instagram hesabından “Hoş geldin kızım” notuyla paylaştı. Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü ve Fedon, Eda Erdem, Melek Baykal, Fatih Altaylı, Nilgün Belgün gibi birçok ünlü isimden tebrik mesajları aldı.

Ata Demirer’in Zayıflama Serüveni

Geçtiğimiz haftalarda Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programına konuk olan Ata Demirer, 30 kilo verme sürecini anlatmıştı. Ameliyat olmadığını, sıkı bir diyet ve spor programı uygulayarak zayıfladığını belirtmişti.

Bozcaada’da Yeni Bir Hayat

Bozcaada’da sakin bir yaşam süren Demirer, yeni teknesiyle denizlerin keyfini çıkaracak gibi görünüyor. Ünlü komedyenin, yaz aylarını “Sevdalı” ile Ege ve Akdeniz kıyılarında geçireceği tahmin ediliyor.