Artvin’de Doğalgaz Sızıntısı Can Aldı

AnasayfaYerel Haber

Artvin’de Doğalgaz Sızıntısı Can Aldı

Artvin'in Şavşat ilçesinde doğalgaz sızıntısı sonucu 17 yaşındaki Barış Gümüş hayatını kaybetti, 70 yaşındaki babaannesi Bilor Gümüş ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

 

Artvin’in Şavşat ilçesinde, doğalgaz sızıntısı trajik bir olaya neden oldu. Yeniköy Mahallesi Fatih Caddesi’nde yaşayan 17 yaşındaki Barış Gümüş ve babaannesi Bilor Gümüş, evlerinde doğalgaz sızıntısından etkilendi.

Aile Bireyleri Habersizdi

Barış Gümüş’ten haber alamayan arkadaşları, durumu Gümüş’ün babasına bildirdi. Baba, eve geldiğinde oğlu ve annesini yerde hareketsiz buldu. Aile üyeleri, vakit kaybetmeden polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, her iki kişinin doğalgaz zehirlenmesine maruz kaldığını tespit etti. Şavşat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Barış Gümüş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Bilor Gümüş ise Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Cenaze Adli Tıp’a Gönderildi

Barış Gümüş’ün kesin ölüm nedeni belirlenmesi için cenazesi Artvin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.