Aras Bulut İynemli Yeni Dizisinin Çekimlerine Başlıyor!

AnasayfaMagazin

Aras Bulut İynemli Yeni Dizisinin Çekimlerine Başlıyor!

Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan’ın başrolünde yer alacağı Deha dizisi, temmuz ayında sete çıkmaya hazırlanıyor. Dizide, matematik dehası Devran’ın hikayesi anlatılacak.

Paylaş

 

Ay Yapım’ın merakla beklenen dizisi Deha’nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Devrim Özkan’ın paylaşacağı dizinin çekimleri temmuz ayında başlıyor. Şubat ayında ertelenen çekimlerin ardından oyuncu kadrosu için görüşmeler yeniden başladı.

Oyuncu Kadrosu Belirleniyor

Damla Serim’in kaleme aldığı dizide, matematik dehası Devran karakterine Aras Bulut İynemli hayat verecek. Ona Devrim Özkan, Taner Ölmez, Zuhal Gencer, Umutcan Ütebay, Çağan Efe Ak ve Eylül Ersöz eşlik edecek. Dizide Devran’ın babası İskender ve üvey annesi Aysel karakterleri için oyuncu görüşmeleri halen devam ediyor.

Duygusal ve Sarsıcı Sahneler

Show TV’de eylül sezonunda izleyiciyle buluşacak olan Deha, “Babana bile güvenme” sloganıyla dikkat çekiyor. Dizinin çekilecek bölümleri oldukça duygusal ve sarsıcı sahneler içerecek. İzleyiciler, Devran’ın karmaşık hayatına tanıklık ederken büyük bir duygusal yolculuğa çıkacak.

Yeni Sezonun İddialı Yapımı

Deha, gerek oyuncu kadrosu gerekse hikayesiyle yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Ay Yapım’ın kaliteli prodüksiyonuyla ekrana gelecek olan dizi, şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.