Amasya’da Polislerden Öğrencilere Sürpriz 23 Nisan Ziyareti

AnasayfaGündem

Amasya’da Polislerden Öğrencilere Sürpriz 23 Nisan Ziyareti

Amasya'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçeleriçi İlkokulu'nda öğrenim gören minikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda unutulmaz bir sürprizle karşıladı. Polis ekipleri, bayram coşkusuna ortak olmak için okula gizlice ziyaret düzenleyerek öğrencilere Türk bayrağı hediye etti.

Paylaş

Amasya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bahçeleriçi İlkokulu 1/C sınıfına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Okulda bayram kutlaması için bulunan öğrencilere Türk bayrağı dağıtan ekipler, çocukların bayramını kutladı.

Habersiz yapılan ziyaret karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen öğrenciler, polis ekipleri tarafından okul bahçesinde park halindeki polis otosuna davet edildi. Polisler, otoda çocuklara polislik mesleği hakkında bilgiler vererek, onlarla keyifli vakit geçirdi.

Sınıf öğretmeni Gülcan Kazancıoğlu, polislerin sürpriz ziyareti hakkında, “Polislerimiz hiç habersiz geldiler. Çok mutlu olduk. Bayramımızı kutladılar, çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullanarak memnuniyetini dile getirdi.

Bu etkinlik, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün toplumla bütünleşme ve özellikle çocuklarla olumlu ilişkiler kurma çabalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Amasya İl Emniyet Müdürlüğü, bu tür etkinliklerle çocuklarda polis teşkilatına olan güveni ve saygıyı artırmayı hedefliyor. Polis ekipleri, öğrencilerle geçirdikleri zamanın kendileri için de oldukça değerli ve anlamlı olduğunu ifade etti.