Altın Paylaşımlarıyla Ünlü Fenomen Yine Dolandırıcılık İddialarıyla Gündemde!

AnasayfaMagazin

Altın Paylaşımlarıyla Ünlü Fenomen Yine Dolandırıcılık İddialarıyla Gündemde!

Kilo kilo altınlarıyla tanınan Nevra Bilem, bu kez ucuza mobilya vaadiyle takipçilerini dolandırmakla suçlanıyor.

Paylaş

Nevra Bilem’e Yeni Dolandırıcılık Suçlaması

Sosyal medyada altın paylaşımlarıyla tanınan Nevra Bilem, bir kez daha dolandırıcılık iddialarıyla karşı karşıya. Ekol TV’nin haberine göre, Bilem, sosyal medya hesapları üzerinden bir mobilya markasının reklamını yaparken, aynı zamanda ucuza mobilya alma vaadiyle sahte bir mobilya mağazasının reklamını da yaptı.

Takipçisi Mağdur Oldu

Bilem’in takipçilerinden biri, bu sahte mağazadan alışveriş yaparak ödemesini peşin yaptı, ancak ürünlerini alamadı. Mağdur takipçi, hem mobilya firması hem de Nevra Bilem hakkında suç duyurusunda bulundu.

Daha Önce de Benzer İddialarla Karşı Karşıya Kalmıştı

Bu, Nevra Bilem’in ilk dolandırıcılık suçlaması değil. Daha önce de tatil ve eşya tanıtımları üzerinden benzer iddialarla gündeme gelmişti. O dönemde de bir takipçisine, “Ben suçluyu haklıyı ayıramıyorum ayıramadığım için de bir ödeme yapmıyorum…” şeklinde yanıt vererek tepki çekmişti.

Fenomenler Mercek Altında

Kasım ayında Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutuklanmasıyla birlikte, birçok fenomenin de dahil olduğu “şampiyonlar ligi masası” mercek altına alınmıştı. Nevra Bilem de bu masada yer alan isimlerden biriydi.