AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

AnasayfaGündem

AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak AK Parti Yerel Yönetimler Toplantısı'nda belediye başkanları, yeni yol haritasını belirlemek için bir araya geliyor.

Paylaş

AK Parti’nin düzenlediği Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam’da gerçekleşecek. Toplantıda, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, belediyelerdeki mevcut durumu değerlendirip yeni yol haritasını belirleyecekler. Toplantının ikinci gününde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hitap etmesi bekleniyor.

Bakanlar Bilgilendirme Yapacak

Toplantıda bakanlar da kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarına bilgi verecek. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in moderatörlüğünde yapılan son gün oturumunda ise genel başkan yardımcıları belediye başkanlarıyla çalışmaları değerlendirecekler. Özellikle 31 Mart yerel seçim sonuçları da toplantının gündemini oluşturacak ve belediyeleri yakından ilgilendiren konular arasında başıboş sokak köpeklerinin düzenlemesi ele alınacak.