AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’dan Kurban Bayramı Mesajı

AnasayfaGündem

AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kurban Bayramı mesajında barış, huzur ve dayanışma temennisinde bulundu.

Paylaş

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. İl Başkanı Yılmaz, mesajında bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti ve tüm vatandaşlara hayırlı, bereketli ve huzurlu bir bayram diledi.

Barış ve Huzur Temennisi

Başkan Yılmaz, özellikle Gazze’deki kardeşlerimizin bir an önce barış ve güven ortamına kavuşmasını temenni ederek, bayramların dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğuna vurgu yaptı. Yılmaz, bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine vesile olduğunu ifade etti.

Toplumsal Dayanışmanın Önemi

Bayramların toplumun bir arada tutulmasında önemli rol oynadığını belirten Yılmaz, umutların yeşerdiği, iyiliklerin filizlendiği bu günlerde, dayanışma ve yardımlaşma ruhunun pekişmesi gerektiğini söyledi. Yılmaz, bayramların, yaşamı zenginleştirip renklendirdiğini ve insanların birbirine yakınlaşmasına vesile olduğunu belirtti.

Şehit ve Gazilere Minnet

Bu mübarek günlerde şehitleri ve gazileri şükranla anan Yılmaz, şehit ailelerinin, gazilerin, kimsesiz yaşlıların, engelli vatandaşların, sevgi evlerinde kalan çocukların ziyaret edilerek gönüllerinin alınmasının insani bir değer olduğunu vurguladı.

Huzur ve Barış Dileği

Başkan Yılmaz, Kurban Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunarak, Giresunlu hemşehrilerinin bayramını kutladı ve sağlık, mutluluk dilekleriyle selam, sevgi ve saygılarını sundu.