AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Espiye’de Ziyaretlerde Bulundu

AnasayfaGündem

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Espiye’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Espiye'de Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile görüşerek halkın isteklerini dinledi ve seçimler için destek istedi.

Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, ilçelerindeki ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Espiye ilçesinde vatandaşlarla buluşan Temür, Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Karadere ile bir araya geldi. Espiye’nin sokaklarını dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Temür, bölgenin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Temür, seçim sürecinde Espiye halkından destek istedi. Yerel yönetimlerde hizmetin önemine vurgu yaparak, AK Parti’nin Espiye için hazırladığı projeler hakkında bilgi verdi ve bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin daha da gelişeceğini belirtti.

Temür’ün ziyaretleri, Espiye halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, milletvekilinin ilçelerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, AK Parti’nin Espiye’ye ve Giresun’a yapacağı hizmetlerin kendileri için önemli olduğunu dile getirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür’ün Espiye’deki ziyaretleri, seçim atmosferini de hareketlendirdi. Temür’ün ilçede gerçekleştirdiği temaslar, partisinin yerel seçimlerde aldığı kararlılığı ve halka olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.