Acun Ilıcalı’nın “La Isla” Projesinde Giresun’un Mavigöl’ü Sahne Aldı

AnasayfaYaşam

Acun Ilıcalı’nın “La Isla” Projesinde Giresun’un Mavigöl’ü Sahne Aldı

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi "La Isla"nın tanıtım filminde Giresun'un büyüleyici doğası Mavigöl de yerini aldı. Türkiye'nin güzellikleri dünyaya tanıtılacak.

Paylaş

“La Isla” Tanıtım Filmi Yayınlandı: Giresun Mercek Altında

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük televizyon kanallarından Telemundo’da yayınlanacak olan “La Isla” projesinin tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtımda, Giresun’un göz alıcı güzellikteki Mavigöl’ü ve çevresi de önemli bir yer tutuyor.

Türkiye’nin Doğal Güzellikleri Dünyaya Tanıtılıyor

Çekimleri Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde gerçekleşen yarışma programının tanıtımında, İstanbul’un yanı sıra Amasya, Pamukkale, Kapadokya ve Mardin gibi doğal güzelliklere sahip şehirler de yer aldı. Ancak Giresun’un Mavigöl’ü, tanıtım filminde öne çıkan mekanlardan biri oldu.

Acun Ilıcalı’dan Paylaşım

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesaplarından tanıtım filmini paylaşarak, “İşte çekimleri ülkemizin birbirinden güzel şehirlerinde gerçekleşen, Amerika’nın en büyük televizyon kanallarından biri olan Telemundo’da yayınlanacak projemiz ‘La Isla’nın tanıtımı” ifadelerini kullandı.

Giresun’un Mavigöl’ü Dünyaya Açılıyor

“La Isla” projesi ve tanıtım filmi, Giresun’un Mavigöl’ü başta olmak üzere Türkiye’nin doğal ve kültürel zenginliklerini Amerika ve dünya genelinde tanıtmak için önemli bir fırsat sunuyor.