Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Bu Akşam Evleniyor

AnasayfaMagazin

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya Bu Akşam Evleniyor

Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı'nda evleniyor. Çiftin düğün hazırlıkları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Paylaş

 

Magazin dünyasının dikkat çeken çifti, Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, bu akşam Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek törenle evleniyor. Uzun zamandır birlikte olan çift, ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı aldı. Acun Ilıcalı’nın daha önceki üç evliliğinden dört kızı bulunuyor.

Düğün Hazırlıkları Sosyal Medyada İlgi Gördü

Düğünün hazırlık sürecine ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Ayça Çağla Altunkaya’nın nikâh için hazırlıkları da gündem oldu. Düğün, yakın arkadaşların katılımıyla gerçekleşecek ve sosyal medyadan uzak tutulacak.

Özel Davetiye İle Dikkat Çektiler

Çiftin düğün davetiyesi de ortaya çıktı. Siyah temalı davetiyede, davetlilerden sosyal medya paylaşımı yapmamaları rica edildi. Bu özel detaylar, düğünün gizliliğine verilen önemi gösteriyor.

Ayça Çağla Altunkaya’nın Geçmişi

Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova’da doğdu. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun olan Altunkaya, okul yıllarında amatör basketbol takımında yer aldı. Bu evlilik, Acun Ilıcalı’nın dördüncü evliliği olacak.