Acun Ilıcalı Dördüncü Kez Evleniyor: Ayça Çağla Altunkaya Evlilik Kararı Aldı

AnasayfaMagazin

Acun Ilıcalı Dördüncü Kez Evleniyor: Ayça Çağla Altunkaya Evlilik Kararı Aldı

Acun Ilıcalı, 4 yıldır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmeye hazırlanıyor. Ilıcalı, düğün için Muğla'da bir oteli kapattı ve tüm misafirlerini burada ağırlayacak.

Paylaş

 

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, 4 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturmak için hazırlık yapıyor. Bu, Ilıcalı’nın dördüncü evliliği olacak.

Düğün Muğla’da Yapılacak

Düğün organizasyonu için Muğla’da bir otel kiralayan Acun Ilıcalı, tüm misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için otelin tüm odalarını tuttu. Ilıcalı’nın, bu özel gününde sevdikleriyle birlikte olmayı planladığı belirtiliyor.

“Çağla ile Huzuru Yakaladım”

Acun Ilıcalı, daha önce bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Ayça Çağla Altunkaya ile olan ilişkisi hakkında samimi ifadeler kullanmıştı. Ilıcalı, “Çağla’yla çok güzel bir ilişkimiz var. Bu ilişkide bulduğum huzur, iş hayatımda da üretken olmamı sağlıyor” demişti.

Acun Ilıcalı’nın Geçmiş Evlilikleri

Acun Ilıcalı, 1989-1993 yılları arasında Seda Başbuğ ile evli kaldı ve bu evlilikten Banu adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile yaptı, bu evlilikten Leyla ve Yasemin adında iki kızı dünyaya geldi. 2016 yılında bu evlilik sona erdi ve Ilıcalı, 2017 yılında Şeyma Subaşı ile evlendi. Bu evlilikten ise Melisa adında bir kızı oldu. Şimdi ise Ayça Çağla Altunkaya ile dördüncü kez evlenmeye hazırlanıyor.