Markus Gisdol: Ya Kazanacağız ya da Kaybetmeyeceğiz

AnasayfaSpor

Markus Gisdol: Ya Kazanacağız ya da Kaybetmeyeceğiz

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor ile oynayacakları kritik maç öncesinde iddialı konuştu: "Ya kazanacağız ya da kaybetmeyeceğiz." Gisdol, takımın hazır olduğunu ve ligde kalma mücadelesinde sonuna kadar savaşacaklarını vurguladı.

Paylaş

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak maç öncesi, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, hafta sonu oynanacak zorlu karşılaşmayı kazanmayı hedeflediklerini belirtirken, “Ya kazanacağız ya da kaybetmeyeceğiz” diyerek takımın kararlı duruşunu vurguladı.

Markus Gisdol

Gisdol, Adana Demirspor’un güçlü kadrosuna ve tecrübeli oyuncuları Mario Balotelli ile Luiz Nani’ye dikkat çekerken, takımın ofansif gücünün altını çizdi. Maçın zor geçeceğini öngören Gisdol, takımın bu zorlu mücadeleye hazır olduğunu ve tüm hazırlıkların bu yönde sürdürüldüğünü aktardı.

Teknik direktör, ayrıca, mevcut lig konumlarından memnuniyet duyduğunu ancak ligde kalma mücadelesinin henüz sona ermediğini ifade etti. Gisdol, “Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Oyuncularımla aramda çok güzel bir bağlantı var ve bu bağı koruyarak, ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız,” dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Gisdol, geleceğiyle ilgili sorulara ise takımın başarısını öncelikli hedef olarak göstererek yanıtladı. Tek odak noktasının takımın başarısı olduğunu belirten Gisdol, ligde kalmayı garantilemek için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Samsunspor, bu önemli karşılaşma için taraftar desteğini arkasına alarak, ligde kalma yolunda kritik bir adım atmaya hazırlanıyor.